PHUKET ROADSHOW IN AMSTERDAM GOED BEZOCHT

In Amsterdam vond gisteren de Phuket Roadshow plaats in het Double Tree by Hilton hotel bij Amsterdam Centraal. De Phuket Tourist Association organiseerde dit evenement in samenwerking met de Tourism Authority of Thailand om de bekende Thaise vakantiebestemming te promoten in de Nederlandse markt.

In totaal kwamen 25 hotelpartners uit Phuket en omstreken naar Amsterdam om daar te netwerken met meer dan 40 Nederlandse vertegenwoordigers van reisorganisaties. Tijdens het evenement was er een presentatie over Phuket door de Phuket Tourist Association en een Aziatisch diner op de elfde verdieping van het hotel met fantastisch uitzicht over de stad.

Na de informele netwerksessie was er een afsluitende borrel met een lucky draw met een indrukwekkend lijstje prijzen, aangeboden door de Thaise hotelpartners. De hoofdprijs was een reis voor twee personen naar Phuket voor vijftien dagen, waarbij de vluchten werden aangeboden door Turkish Airlines. Zij bieden drie dagelijkse vluchten aan van Amsterdam via Istanbul naar Phuket. Deze prijs werd gewonnen door Yvonne Baas van The Travel Club.

Source : https://www.travelpro.nl/phuket-roadshow-in-amsterdam-goed-bezocht/